Fotografie

Fotografie is een breed begrip, de één houdt het bij vakantiekiekjes en de ander maakt er zijn baan van. Ik zit daar precies tussen in.
Hoewel ik best meer dan nu zou willen leren, tijd en natuurlijk de financiële kant daarvan spelen een grote rol. Want ook al is alles digitaal en hoef je geen foto’s meer te ontwikkelen, de aanschaf is best prijzig, voor de lenzen kunnen hoog op lopen voor een hobbyist.
Ik ben in het in jaar 2000 begonnen met het eerste digitale toestel van mijn ouders, een 1.3 Mp toestel wat toen een zeer prijzig toestel was waar je nu een zeer goede prof.toestel voor hebt.
Mijn eigen eerste digitaal toestel (ergens rond 2008) was een Fuji, daarna werd het Sony. Een Sony omdat deze toen iets goedkoper was, maar ook de snelheid en techniek was hij wat beter dan de bekende concurrenten.
Eind 2014 heb ik een echte lichte professionele spiegelreflex aangeschaft. Toch ook weer een Sony vanwege de snelheid e.d. en natuurlijk had ik de lenzen al wat weer scheelt in de prijs. Het is een Sony A77 II geworden.

In de toekomst zou ik best meer willen betekenen in de fotografie, vooral leren hoe dit en hoe dat op de plaat te zetten. Uiteraard zijn tips ook van harte welkom.

Op de Linkjes onder de kop fotografie vind je een x-aantal foto’s welke ik de afgelopen tijd heb gemaakt waarvan ik best tevreden ben.

Groetjes,

Peter Wrekenhorst

of www.peter-wrekenhorst.nl